Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στα καθήκοντα του Show Director στο Darwin Project

*
H Scavengers Studio έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Darwin Project και αυτή τη φορά τα πράγματα παρουσιάζονται από τη σκοπιά του Show Director. Αυτός έχει ρόλο επόπτη και περιφέρεται στο χάρτη του παιχνιδιού με τη βοήθεια ενός drone, τη ώρα που οι παίκτες μαζεύουν προμήθειες και μάχονται ο ένας τον άλλο. Ακόμα έχει τη δυνατότητα να καθορίζει το πως ο χάρτης του Darwin Project αρχίζει να "συρρικνώνεται" και να καθορίζει τη βαρύτητα, επιτρέποντας έτσι στους παίκτες να πηδούν ψηλότερα. Όμως όταν δεν έχει διάθεση, μπορεί μαρκάρει κάποιον από τους χαρακτήρες και να καθορίσει ανταμοιβή για την εξόντωσή του. Ευτυχώς η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μονάχα σε cooldowns, οπότε ο Show Director δεν θα χαλάσει τη διασκέδαση. Το Darwin Project είναι διαθέσιμο μέσω Early Access για PC και Xbox One. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*